четвер, 12 січня 2017 р.

Олександрійський педагогічний коледж імені В.О.Сухомлинського


Олександрійський педагогічний коледж імені В.О.Сухомлинського

Шановні батьки!

  Доводжу до Вашого відома, що у 2017 році на базі КВНЗ "Олександрійський педагогічний коледж імені В.О.Сухомлинського" буде створено єдиний в області профільний заклад нового типу з військово-спортивною спрямованістю навчання. Головним завданням ліцею буде якісна підготовка кандидатів для подальшого вступу за відповідними угодами про співпрацю до вищих навчальних закладів Міністерства оборони, Держприкордонслужби, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки та військових навчальних підрозділів цивільних вищих навчальних закладів, що готують військових фахівців.

        Термін навчання у ліцеї становитиме 2 роки і буде розподілятися на два курси: 1 курс - 10 клас; 2 курс - 11 клас.

       До ліцею приймаються юнаки та дівчата, які закінчили 9 класів, здатні за станом здоров'я навчатися в ліцеї та бажають у майбутньому стати офіцерами Збройних сил та інших військових формувань України. Відбір вступників буде проводитися в ліцей на підставі вивчення особової справи, зарахування до ліцею - згідно Правил прийому (поза конкурсом, за умови позитивного складання вступних іспитів зараховуються діти-сироти, та діти, які залишились без опіки батьків, а також діти учасників АТО, діти, у яких один із батьків військовослужбовців (прирівняних до них) загинув при виконанні службових обов'язків.

       Ліцеїсти  будуть знаходитися на повному державному утриманні. Під час навчання в ліцеї харчування, проживання, медичне обслуговування, забезпечення речовим майном - безкоштовне.

      Прошу особисто повідомити  класного керівника щодо бажання вступу Вашої дитини у зазначений ліцей до  17 січня 2017 (для надання інформації про чисельність таких бажаючих у відділ освіти). 

Немає коментарів:

Дописати коментар